top of page

Inspirace 3. Pište si svoje potřeby, touhy a přání týkající se vašeho talentu a seberealizace

PIŠTE svoje myšlenky a potřeby a přání na papír. Samotné přemýšlení nemá až takovou sílu jako PSANÍ.


Ikdyž třeba ještě nevíte, co může být „to vaše“, tak si jen pište svoje potřeby, touhy, přání. Psaním si to totiž začnete zvědomovat a spíše se k tomu dostanete.


Můžete si tento papír i vylepit někde, kde ho budete mít na očích. Z ničeho nic vám pak budou docházet další a další souvislosti, které si tam můžete průběžně dopisovat.


Miluji pak ten pocit, kdy se to vykreslí a přichází úžas a nadšení!


TÝÝÝ BRĎO!!!



Tak tímto pokresleným papírem po Mohendžodáru, Tantře a Umělcové cestě to začalo! :-)

Začala jsem si naprosto intuitivně psát na velký papír, kam mě to táhne v srpnu 2015. Začala jsem si více všímat, jakými lidmi se obklopuji a proč je obdivuji. Všimla jsem si, že to co na nich obdivuji a to co dělají, je to, po čem toužím já sama. Byla jsem obklopená samými vzdělavateli :-)


Proto PIŠTE svoje myšlenky a potřeby a přání na papír. Samotné přemýšlení nemá až takovou sílu jako psaní.


I-když třeba ještě nevíte, co může být „to vaše“, tak si jen pište svoje potřeby, touhy, přání. Psaním si to totiž začnete zvědomovat a spíše se k tomu dostanete.


Když jsem si to čmárala před rokem na tento papír, tak mi přišel ten AHA moment: „ty jo, to je supr. Vždyť já bych mohla propojit oblast vzdělávání dětí ze školky s maminkama na mateřské, kde je moje ústřední myšlenka využijte mateřství pro nalezení vlastní seberealizace.

Takže psaním mi začali docvakávat různé souvislosti a dovedlo mě to tam, kam jsem potřebovala. A to jsem ze začátku nevěděla, co budu psát.


Když se vám to na poprvé při psaní nevykreslí, vůbec nevadí. Už jen to, že jste to své téma v sobě otevřely, tak to začne s vámi pracovat dále. A průběžně si tam můžete různé své postřehy dopisovat. Začne se vám to vykreslovat :-)

Navazující inspirující články "jak začít tvořit":

Nejnovější články

Témata:

EBook zdarma

Přeješ si užívat svoje mateřství?

A být si svým vlastním zdrojem radosti, lásky a naplnění?

Mgr. Markéta Angela Haštabová

Ráda inspiruji ženy, aby v souladu se svou vnitřní krásou, začaly nejen v mateřství tvořit to, co je baví a naplňuje. Žít život v souladu s touhou své vlastní duše.

Podporuji ženy se cítit žensky.

Jsem lektorkou kurzu Mohendžodáro, který organizuji. Více info zde.

Jsem autorkou eBooku zdarma 10 tipů ke spokojenému mateřství.

Můj příběh najdete tady.

bottom of page