top of page

Inspirace 5. Vizualizujte si svoje přání


Vizualizujte si, jak si přejete, aby to vaše zhmotněné přání vaší tvorby vypadalo.

Přidejte si k tomu i pocity, které si přejete zažívat. A jak nově si přejete prožívat sama sebe.

Sledujte svoje myšlenky.

A zkuste je změnit na pozitivní a nechte se vést na vlně.

Když jsem tvořila svůj web, tak jsem si jen v myšlence pohrávala s tím, jak by asi měl vypadat. A pak šup a bylo to tam. Konkrétně jsem svůj web viděla.

Druhý den jsem si projížděla šablony webů a vykoukla na mě šablona, která úplně vypadala jako můj web v myšlence. „Hurá, jsem nadšená, že se do toho můžu pustit.“ Znělo celým mým tělem. Ovšem za pár dnů tam na mě číhala myšlenka: „No jó, ale nejsem technický typ a někde zaškobrtnu.“

Jenže to už jsem svoje myšlenky začala sledovat. A začala jsem svým kormidlem měnit jejich směr. Protože kdybych jim naslouchala, tak bych asi pravděpodobně zaškobrtla, protože by mě ovlivnily.

Proto pak následovala jiná myšlenka: „Ty jo, budu si s tím pohrávat a učit se s tím příslušenstvím webu.“ Nic na ego, jako já to zvládnu nebo prostě to dám. Ne, prostě pohraji si s tím. A taky, že jo. Každý den jsem se věnovala svému webu a třeba víkend jsem si dala pauzu. Přirovnáním by to byl protékající potůček, který lehce obteče kamínek nebo lehce steče z kopce, prostě nenásilně si jen tak probublává.

No a za pár dní jsem byla překvapená, že můj web je hotov. Vůbec jsem nikam nespěchala a už je tu. „Tý, jo.“ A je takový, jaká se cítím být. Přirozený, jednoduchý, prozářený přírodou a světlem.

Zkuste si i do vizualizace přidat pocity, které si přejete zažívat. A jak nově si přejete prožívat sebe sama. Zkuste si už teď porovnat ten rozdíl. Nemusíte už na nic déle čekat. Začněte už teď svým kormidlem měnit směr svých myšlenek, tím začnete i jinak prožívat sebe sama. A když k tomu ještě přidáte, že budete opravdu tvořit to, co vás baví. Tak budete nabírat na síle.

Máte kormidlo ve svých rukách.

Nejnovější články

Témata:

EBook zdarma

Přeješ si užívat svoje mateřství?

A být si svým vlastním zdrojem radosti, lásky a naplnění?

Mgr. Markéta Angela Haštabová

Ráda inspiruji ženy, aby v souladu se svou vnitřní krásou, začaly nejen v mateřství tvořit to, co je baví a naplňuje. Žít život v souladu s touhou své vlastní duše.

Podporuji ženy se cítit žensky.

Jsem lektorkou kurzu Mohendžodáro, který organizuji. Více info zde.

Jsem autorkou eBooku zdarma 10 tipů ke spokojenému mateřství.

Můj příběh najdete tady.

bottom of page