top of page

Vnitřní muž a vnitřní žena


Víte, že v sobě máte vnitřního muže a vnitřní ženu?

A že to, jak mezi sebou uvnitř komunikují, zcela ovlivňuje vaši cestu životem?

O těchto dvou složkách v sobě, už vím delší dobu. Věděla jsem, že moje vnitřní žena je krásně rozvinutá, ale že můj vnitřní muž je zahalený a neobjevený. Jak jinak, když od jednoho roku jsem ve svém životě neměla mužský vzor, tátu.

Na nevědomé úrovni jsem pociťovala ztrátu bezpečí, jistoty, životního uzemnění a vedení.

Díky krásnému vedení Květy Kolouchové jsem se spojila se svým vnitřním mužem, který celou dobu byl zapomenutý a schovaný v jeskyni. Teď dostal možnost vyjít na světlo a projevit se.

Úplně teď koukám nad svým novým objevem. Můj vnitřní muž má také svoje tvůrčí potřeby. Tvořit rukama, vyřezávat dřevo, přiblížit se hudbě, vzít znova do rukou flétnu a pokračovat v hraní. Navíc má tvůrčí chuť vést, učit a rozvíjet děti v souladu s přírodou.

Nejlépe se cítí v džínách, kárované červenobílé košili s ohrnutými rukávy a fešácké bugatce.

Od představení vnitřního muže díky úžasné a jednoduché technice přecházíme k setkání muže s vnitřní ženou.

Tý jo, vnitřní žena je paf! Celý život byla sama a toužila po uznání od muže z vnějšku. A najednou tuto láskyplnou pozornost získává od svého vnitřního muže. Je z toho paf. Zalévá ji láska.

Svému vnitřnímu muži žena odpovídá: „Byla jsem celý život sama a měla jsem strach. Necítila jsem se tady na zemi v realitě bezpečně a tak jsem si ulétávala do duchovních vzdušných sfér, kde mi bylo dobře. A najednou, když jsi teď tady Ty, tak se cítím bezpečně a již nemám potřebu někde ulétávat. Díky Tobě se cítím uzemněná a je mi krásně.“

„Přeji si být s Tebou celý život“. Zní z obou stran.

Je to pro mě, pro Markétu krásný pocit celistvosti. Kdy moje vnitřní žena a muž jsou si rovni a každý zabírá 50% svého prostoru, doplňují se a podporují.

Ještě během vánoc jsem se přistihla, že uvnitř žiji limbický otisk života svojí mamky. Cítila jsem se sama s dětmi bez muže. Ikdyž v realitě svého muže a manžela mám.

Kdežto teď se situace mění. Cítím se bezpečně v náručí svého uzemňujícího muže, který mě vede životem. Už není moje žena sama v tomto krásném světě.

Navíc si uvědomuji, jak zvědomění mého vnitřního muže má velký vliv i na to, vykročit pravou nohou sama za sebe, ukazovat se taková jaká opravdu jsem a ukazovat světu co dělám a co mě baví.

Znáte svoje dvě vnitřní polarity, vnitřního muže a ženu?

Nejnovější články

Témata:

EBook zdarma

Přeješ si užívat svoje mateřství?

A být si svým vlastním zdrojem radosti, lásky a naplnění?

Mgr. Markéta Angela Haštabová

Ráda inspiruji ženy, aby v souladu se svou vnitřní krásou, začaly nejen v mateřství tvořit to, co je baví a naplňuje. Žít život v souladu s touhou své vlastní duše.

Podporuji ženy se cítit žensky.

Jsem lektorkou kurzu Mohendžodáro, který organizuji. Více info zde.

Jsem autorkou eBooku zdarma 10 tipů ke spokojenému mateřství.

Můj příběh najdete tady.

bottom of page